PANEELBOUW
OP MAAT

Paneelbouw nodig op maat?

Paneelbouw 2

Voor klantspecifieke paneelbouw!

Bij VTS Technical Group verzorgen we klantspecifieke paneelbouw oplossingen. We hebben een breed portfolio in de procesindustrie. Waar moet u dan aan denken? Dat bedienings-, regel -of schakelpanelen klantspecifiek moeten worden gemaakt. Daarom denken onze engineers dan graag mee in een efficiënte en duurzame aansturing voor de paneelbouw. Voor de meeste uiteenlopende installaties en machines, waarna onze paneelbouwers de hoogwaardige panelen dan ook bouwen.

Wij ontzorgen u van a tot z: van engineering tot en met montage, revisie/onderhoud en ten slotte advisering. VTS voor de juiste paneelbouw en kastenbouw.

Duurzame paneelbouw

Het schakel -en besturingspaneel van de installatie is volledig afgestemd op het productieproces. Daarbij zijn uw technische specificaties dan ook leidend voor de bouw van de panelen. Waar houden de paneelbouwers verder rekening mee tijdens de paneelbouw? Onze paneelbouwers houden ook rekening met de mate van belasting en daarnaast ook met slijtage van componenten.

Kortom, een optimaal ontwerp van het paneel staat hoog in ons vaandel. Voordeel van een optimaal ontwerp? De paneelbouw wordt altijd op een juiste manier uitgevoerd. Al onze schakel- en besturingspanelen voldoen aan NEN-EN-IEC 61439.

Wilt u een 3D uitwerking van de panelen?

Onze engineers werken volledig in 3D. Wat betekent dit dan voor u? Bij het ontwerp van een nieuw paneel of een ombouw ontvangt u dus een drie-dimensionaal model. Daarmee krijgt u haarfijn inzicht van de indeling en ook de opbouw van de besturingskast. Wat is daar het voordeel van? We passen daardoor snel en ook weer moeiteloos de configuratie van componenten aan in de panelenbouw. Bovendien beschikt u dan ook altijd en overal over een digitaal model van het paneel en de schakel- en regelkast. Dus voor u veel voordelen.

Paneelbouw 3
Paneelbouw 4

Breed inzetbare panelenbouwer

Industriële bedrijven en project-installateurs hebben behoefte aan een allround kastenbouwer, voor de paneelbouw. Iemand die dan niet alleen maar het paneel monteert. Zoekt u ook iemand die mee denkt in praktische oplossingen voor de bouw en aansluiting van uw panelen? En daarnaast ook mee denkt in preventief onderhoud? Dan mag u het volgende van onze paneelbouwer verwachten:

 • Intelligente klantgerichte engineering.
  Voorkomt storingen en overbelasting van de installatie en
  stimuleert dan ook voorspelbaar onderhoud aan het paneel.
 • Slimme montage.
  Efficiënte en ook duurzame indeling van de componenten in het paneel.
 • Aansluiten en in bedrijf stellen.
  Ter plekke wordt het paneel dan getest en in bedrijf gesteld.
 • Adequate service.
  Snel en praktisch oplossen van storingen.
 • Revisie/onderhoud.
  Pro-actief meedenken in een efficiënter en ook duurzamer paneel.

Onze paneelbouwer doet meer dan alleen paneelbouw

Onze paneelbouwers doen meer dan het ontwerp en de aansluiting van een paneel. Zo kan de paneelbouwer ook de aansluiting verzorgen van de paneelbouw. Maar daarnaast ook de bedrading van een energieverdeler verzorgen tijdens de paneelbouw.

Wij staan voor een duurzame klantrelatie

Onze kastenbouwers bouwen een langdurige relatie op met onze klanten voor de paneelbouw. Waarom is dit handig? Hierdoor kent de paneelbouwer het productieproces door en door. Daardoor handelt hij snel storingen, revisies en ombouwprojecten af. Dat niet alleen, de paneelbouwer denkt ook actief mee. Voor een zo efficiënt en ook duurzaam mogelijke besturing van uw procesinstallaties!

Paneelbouw 5

Waarmee kunnen wij u helpen? | Paneelbouw

Menu