ENERGIEVERDELER VAN SIEMENS

Snel een betrouwbare energieverdeler nodig?

Energieverdeler Siemens 932 -1

Energieverdeler – Mede dankzij de automatisering van uw bedrijfsproces is modernisering van uw installatie- en machinepark gewenst. Wilt u graag een andere energieverdeler? Dat is dan een mooi moment om het systeem aan te passen. Of om bijvoorbeeld het systeem van de energieverdeler te vernieuwen? Immers: de belastingen van uw installaties en machines worden dynamischer, daar speelt u dan goed op in. Daarnaast kunt u ook met slimme energiemonitoring precies zien hoeveel energie elke machine of installatie verbruikt. Wat levert u dit dan op? Dat levert een nuttige bijdrage op voor de optimalisatie van uw bedrijfsproces.

Siemens partner voor energieverdelers

VTS Technical Group is bewust een partner van Siemens. Wij hebben de nodige trainingen gevolgd. Daardoor kunnen wij dan ook zelfstandig de ALPHA energiedistributiesystemen van Siemens ontwerpen. Ontwerpen? Dat niet alleen. Daarnaast kunnen wij deze energieverdeler ook bouwen en testen tot een capaciteit van 4000 A. Wat is er dan uniek aan dit systeem? Deze verdeelkasten onderscheiden zich door een hoog veiligheidsniveau, flexibiliteit en ook een modulair ontwerp. De duurzame kwaliteit die u van Siemens gewend bent, kunt u dan van ons voor de energieverdeler ook verwachten.

Voordelen samenwerking energieverdeler

De voordelen van de samenwerking tussen VTS Technical Group en Siemens merkt u direct. Waar kunt u dat dan aan merken? Zo kunnen we onze besturingssoftware aan al uw machines en installaties koppelen. Dit koppelen we aan de software van Siemens voor het energiebeheersysteem en de energieverdeler. Wilt u het juiste inzicht over het energiegebruik? Daar zorgt dit systeem voor. U krijgt dan inzicht in het energieverbruik per machine en ook de installatie. Daarmee bent u in staat uw productieproces te optimaliseren. Bovendien kunnen we dankzij deze software-integratie makkelijk leesbare managementrapportages genereren.

Één aanspreekpunt als totaal partner

Wij zijn volwaardig ALPHA-parter van Siemens. Het voordeel van deze samenwerking? Dat is dat u te maken hebt met één aanspreekpunt, namelijk VTS Technical Group. Dat kost u minder tijd en ook minder energie!

Kijk hier de video over de flexibele opbouw van het ALPHA-systeem

De ALPHA verdelers van Siemens voldoen uiteraard aan de IEC-61439 norm. Wat wil dit dan zeggen? Daarmee bent u dan verzekerd van een veilige en ook betrouwbare stroomvoorziening.

Energieverdeler 3
Energieverdeler Siemens 926 -1

Snelle levering van de energieverdeler

De vraag naar de nieuwe generatie van de energieverdeler groot? Ja zeker! Installateurs van de energieverdeler rekenen dan ook op snelle levertijden. VTS Technical Group voorziet in deze behoefte. Dit komt doordat we het productieproces in eigen hand hebben. Benieuwd naar nog een voordeel van de samenwerking met Siemens? Dat is dat Siemens ook bekend staat om de snelle levering van de componenten.

Hoe voorkom je overbelasting van de energieverdeler?

Veel andere redenen om de energieverdeler aan te passen? Bijvoorbeeld door de komst van pv-panelen op het dak. Daarmee is de verdeelkast zwaarder belast. Wilt u dan graag de overbelasting van de energieverdeler voorkomen? Voorkom dit door op tijd uw energieverdeelsysteem aan te passen. Onze service-engineer staat dan met raad en daad voor u klaar.

Energie verdelen is maatwerk

We leveren niet alleen de energieverdeler. Maar wat levert VTS dan nog meer? In de eerste plaats inventariseren onze paneelbouwers ook uw stroombehoefte. Vervolgens maken we een ontwerp voor de energieverdeler. Klant relatie vinden we erg belangrijk. Daarom stellen we samen met u het volgende vast:

  • Welke voorzieningen gaan de energieverdeler extra belasten?
  • Hoe groot is de capaciteit van uw huidige verdeelinstallatie?
  • Wat zijn dan uw specifieke wensen voor de stroomvoorziening?
  • Is de interne bedrading in de schakel- en besturingskast ook toereikend?
  • Hoe moet de nieuwe energieverdeler worden gemaakt?

Onze mechanical engineer doet een opname van de beoogde plek van de nieuwe energieverdeler. Het kan ook voorkomen dat er bijvoorbeeld een aparte constructie nodig is. Moet u hiervoor dan een ander bedrijf inschakelen? Dat is bij VTS niet nodig. Wij vullen het project dan graag voor u compleet in. Van de engineering tot ook de uitvoering.

Energieverdeler Siemens 937 -1

Maatwerk voor de energieverdeler. Dat is ons wel toevertrouwd!