ALLROUND INZETBARE MECHANISCH MONTEUR

Snel een allround mechanisch monteur nodig?

THF VTS Technical Group

Uw machine is kapot. Of u kunt niet op korte termijn een specialist krijgen om een mechanisch defect op te lossen. Daarom stelt VTS Technical Group snel een mechanisch monteur beschikbaar. Dit is iemand die kan draaien, frezen, slijpen en lassen. Maar ook zijn hand niet omdraait voor het oplossen van storingen of een revisie uitvoert.

Allround competenties van de mechanisch monteur

Onze mechanisch monteur is altijd allround inzetbaar. De ene keer voeren ze bijvoorbeeld laswerkzaamheden uit. Een ander moment verhelpen ze een storing of lijnen ze een machine uit. Uiteraard kunnen onze mecaniciens onderdelen en componenten samenstellen tot een complete module.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers afwisselend werk doen. Dat werkt motiverend en verfrissend voor de mechanisch monteur.

Hulp bij een project nodig?

Een vernieuwing of renovatie van het machinepark komt bijvoorbeeld niet van de grond vanwege een gebrek aan een goed gekwalificeerde mechanisch monteur? Dergelijke situaties komen in de praktijk voor. Industriebedrijven hebben niet altijd een werktuigbouwkundig specialist in dienst. Of de bewuste medewerker is langdurig ziek.

Wij kunnen u snel een deskundig mechanisch monteur leveren. De mechanisch monteur ontzorgt u van a tot z: (om)bouwen, reviseren en onderhoud van de machine voor de lange termijn. Wat dat betreft springen wij dan flexibel op uw behoefte in.

VTS Machatronica bij THF
VTS Aandrijftechniek

Duurzaam meedenken met de klant

Wij verwachten van onze mechanische monteur een pro-actieve houding. Hij is dan in staat om machinale storingen te analyseren. En zo is de mechanisch monteur in staat te adviseren hoe de klant uitval in de toekomst kan voorkomen.

Meer weten over storinganalyse?

Ons handelsmerk is het verduurzamen van het productieproces en ook het verlagen van kosten. In dat kader draagt de mechanisch monteur oplossingen aan. Bijvoorbeeld de correcte montage van een passende aandrijftechniek bespaart veel energie. In samenwerking met onze specialist op dat gebied geeft onze mechanisch monteur u nuttige aanbevelingen.

Gebundelde kennis elektro en mechanica

Mechanische problemen aan uw machine komen soms voort uit elektrische defecten. Of andersom. Ons en uw voordeel is dat onze mecaniciens ook kennis hebben van elektrotechniek. Het gevolg hier van is dat beide specialisten dan eendrachtig werken aan een oplossing. U behoudt echter altijd één aanspreekpunt.

Op zoek naar afwisselend werk als mechanisch monteur?

Als mechanisch monteur heb je behoefte aan afwisseling. Je wilt tijdens een langdurig project niet alleen maar lassen. Daarom laten we deze specialisten diverse werkzaamheden uitvoeren. Als gevolg hier van word je de ene keer dan ingezet voor machinale bewerkingen, de andere keer doe je een storingsklus.

Projectleider

Je kunt ook doorgroeien van mechanisch monteur naar een leidinggevende functie, bijvoorbeeld projectleider mechanica. Daarmee krijg je dan veel verantwoordelijkheid om het project naar eigen inzicht af te handelen.

Ook is het mogelijk een bepaald specialisme te ontwikkelen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan: aandrijftechniek.

VTS Machatronica bij THF

Word jij bij ons allround mechanisch monteur?

    Menu