DESKUNDIGE ELEKTROMONTEUR VAN ALLE MARKTEN THUIS

Een veelzijdige elektromonteur nodig?

Elektromonteur 1

Er is grote behoefte aan een opgeleide deskundige elektromonteur. U zoekt echter niet de eerste de beste monteur. Daarom wilt u een monteur die van alle markten thuis is. En dan eentje die natuurlijk ook direct inzetbaar is. Wij zorgen binnen no-time voor die veelzijdige monteur elektrotechniek. Slechts één aanspreekpunt. Want dat is wel zo makkelijk!

Resultaatgerichte elektromonteurs

Onze elektromonteur is werkzaam voor diverse klanten. Zowel in de procesindustrie als keramische producten, voedingsmiddelen, et cetera. Een elektromonteur heeft veel kennis van de ontwikkeling van uw product. Door deze kennis stellen onze ET-monteurs u als opdrachtgever de juiste vragen. Daarnaast heeft de elektromonteur een analyserend vermogen. Daardoor krijgt u een effectieve en ongevoelige storingsbesturingsinstallatie. Dat betekent een aantoonbaar hoger resultaat van uw productieproces. Bovendien gaat daardoor de elektro-installatie ook langer mee.

Storingen snel opgelost

De voordelen van de samenwerking tussen VTS Technical Group en Siemens merkt u direct. Waaraan gaat u dit dan merken? Een elektromonteur kan onze besturingssoftware aan al uw machines en installaties koppelen. Dit kan door de monteur gekoppeld worden aan de software van Siemens voor het energiebeheersysteem. Wat is dan het voordeel van deze koppeling? Hierdoor heeft u dan precies inzicht in het energieverbruik per machine en de installatie. Wat is het voordeel van dit inzicht? Daardoor bent u in staat uw productieproces te optimaliseren. Ontvangt u daar graag makkelijk leesbare managementrapportages van? Door de software-integratie kan de elektromonteur deze rapportages genereren.

Elektro 2
Elektromonteur 3

Flexibele inzet van monteurs

Bij grote projecten zitten installateurs regelmatig verlegen om elektromonteurs. Zoekt u iemand die op projectbasis inzetbaar is? VTS Technical Group levert u dan snel deskundige monteurs. De elektromonteur is breed opgeleid, met de nodige basiskennis van mechanica. Want elektrotechnische problemen komen vaak voort uit mechanische defecten, of andersom. Onze elektromonteur heeft kennis van beide vakgebieden. Een voordeel voor u? Jazeker! U hoeft als installateur dan niet twee aparte monteurs in te schakelen. Het scheelt u tijd en kopzorgen!

Onze monteurs zijn gewend om diverse werkzaamheden uit te voeren. Bedrading en aansluiting installatie, revisie, storingswerkzaamheden tot zelfs een stuk engineering? De elektromonteur kan het allemaal. Dit door de brede kennis van de monteur. Wij van VTS Technical Group zorgen dan ook graag voor een allround elektromonteur.

Bent u op zoek naar een elektromonteur 2.0?

De elektromonteur 2.0 heeft het volgende in huis;

  • De kennis van industriële processen
  • Kennis van mechanica én elektrotechniek
  • Die actief meedenkt met de opdrachtgever

Wil je een baan met groeikansen?

Wij zijn altijd op zoek naar elektromonteurs die zich bij ons willen ontplooien. Wil je door groeien in jouw vak? Bij ons krijg je ook de ruimte door te groeien naar een hoger niveau. Bijvoorbeeld doorgroeien van een elektromonteur naar een projectleider. Ben je bereid om je kennis uit te breiden? Kennis van diverse industriële processen. Draai je ook je hand niet om voor diverse klussen als elektromonteur? Het oplossen van een storing is bijvoorbeeld net zo uitdagend voor jou als het reviseren van een installatie. We vinden het belangrijk dat je dan kennis hebt van mechanica én elektrotechniek.

Oplossingsgerichte elektromonteur

Bij onze klant kom je zelf als elektromonteur met duurzame oplossingen die ook direct toepasbaar zijn. Verder spoor je als elektromonteur elektronische of mechanische problemen in procesinstallaties vroegtijdig op. Daarnaast adviseer je de klant hoe hij defecten preventief kan voorkomen. Alles in het belang van de klant!

Elektro 4

Word jij onze nieuwe elektromonteur?