SUPPORT &
SERVICES

VTS SUPPORT & SERVICES

null

Mechanisch support

null

Software Engineering

null

Supervisie en projectleiding

null

Assemblage en montage

VTS Electrotechniek

Elektrotechnisch support

Uw prioriteit is de continuïteit van uw machinepark. Een gebrek, het bedrijfsklaar maken van uw machine, een tijdelijke monteur ter ondersteuning van uw eigen technische dienst? Voor een bepaalde periode, een project of doorlopend ondersteunen de allround monteurs van VTS u met de juiste expertise. Onze kracht ligt in flexibiliteit en het kunnen voldoen aan elke wens. Met onze competenties, de drive vraagstukken op te lossen en een enorme commitment zijn wij uw betrouwbare partner.

Mechanisch support

Een tijdelijk tekort aan mankracht of een groot project wat zorgt voor extra drukte? De breed inzetbare mechanische afdeling van VTS is er voor alle hoogwaardige machines. Ons zorgvuldig uitgekozen team levert wereldwijd support en ondersteuning bij montage en installatie van een machine of machinepark en het verplaatsen van volledige productielijnen. Ook voeren onze vakmensen mechanische revisies met de uiterste precisie uit en kunnen zij taken van uw technische dienst overnemen. We bieden uw bedrijf continuïteit!

VTS Aandrijftechniek
VTS Software Engineering

Software engineering

Zelf geen engineers? Op zoek naar ondersteuning bij het inbedrijfstellen van uw besturingssysteem, het verzorgen van onderhoud of bij het wijzigen of vervangen van besturingssystemen? De ervaren en ambitieuze engineers van VTS zijn flexibel in te zetten en bedreven in de engineering, panelenbouw en kabelassemblage. We hebben engineers en monteurs onder één dak. Door de bundeling van deze krachten zijn de lijnen kort, bieden we maatwerkmogelijkheden en snelle levertijden.

Supervisie en projectleiding

Voor engineering, constructie, inbedrijfstelling, service, besturing en onderhoud heeft VTS de ervaring, capaciteit én middelen om uw project succesvol af te ronden. U kunt onze mensen inschakelen voor supervisie of voor de complete projectleiding. Onze technische projectleiders zorgen voor een strakke procesbeheersing en zijn zeer oplossingsgericht. Zij kunnen het hele traject van kleine tot zeer grootschalige projecten nationaal en internationaal begeleiden en aansturen. Met projectleiding en supervisie van VTS bent u ervan verzekerd dat alle aspecten van uw project perfect zijn geregeld!

VTS Supervisie en projectleiding 2
VTS Project Support

Assemblage en montage

Het uitbesteden van assemblagewerkzaamheden aan een machine scheelt u tijd en de inzet van eigen medewerkers. Bij VTS profiteert u van de ervaring van onze deskundige medewerkers in de mechatronica, elektra en besturingstechniek. In zowel binnen- als buitenland komen onze specialisten ter plekke om uw machine of installatie met uiterste precisie te assembleren en monteren.

Contact ons!

Wilt u weten over wat VTS Support & Service voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op!