KASTENBOUW OP MAAT

Kastenbouw dat voldoet aan de normering. Modulaire opzet.

Kastenbouw 3

Vrije indeling verdeelkast

Kastenbouw op maat, wat houd dit in? Elk productie-, assemblage of meetproces heeft haar eigen bijzonderheden. Daarom is elke verdeelkast min of meer uniek. Als gevolg daarvan wilt u een schakel- en regelkast die vrij indeelbaar is. Dit zonder dat er allerlei ingewikkelde mechanische bewerkingen nodig zijn. Die ook nog eens gemakkelijk is om op te bouwen? Wat dat betreft houden onze kastenbouwers rekening met uw modulaire behoeften. Daardoor zijn bepaalde schakel -en meettechnieken makkelijker te vervangen.

Solide en veilige kastenbouw

Bij ons staat een veilige en daarnaast duurzame behuizing van de regel- en schakeltechniek voorop. Dit is dan ook terug te zien in het volledige proces van de kastenbouw. De kasten voldoen aan de norm NEN-EN-IEC 61439-1 voor de algemene eisen. En daarnaast aan de norm NEN-EN-IEC 61439-2 voor specifieke eisen van de kastenbouw. Als gevolg hiervan bent u ervan verzekerd dat uw procesinstallatie bestand is tegen mechanische, thermische en elektrische belasting.

Multifunctionele kastenbouwers

Met onze kastenbouw levert VTS Technical Group u een complete schakel -en regelkast. Echt alles erop en eraan voor uw proces-installaties. Daarnaast bouwen wij ook dergelijke kasten voor klimaatinstallaties. Dat doen we dan in onze eigen werkplaats. Benieuwd naar de werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren? Voor de kastenbouw verzorgen wij dan zelf:

  • Het ontwerp
  • De engineering
  • De software
  • Bekabeling en het aansluiten
  • De montage
  • Onderhoud/revisie
  • Servicewerkzaamheden, zoals storingen of het updaten van de kast.
kastenbouw 2
kastenbouw 5

Kastenbouw op maat gemaakt

U kunt bij ons terecht voor kleine projecten maar ook voor grote projecten omtrent kastenbouw. Onze kastenbouwers denken dan graag met u mee. Bijvoorbeeld voor een vernieuwing of eventuele aanpassingen van het schakel- en regelproces van uw installatie. Daar passen we dan ook de behuizing op aan. Geheel naar de specificaties van de klant. Zo nodig kunnen we de schakel -en regelkasten uitrusten met de componenten van uw leverancier. We zijn dan ook niet afhankelijk van een merk. Kastenbouw op maat, met een totaaloplossing. Daar ligt dan ook onze specialiteit!

Paneelbouw

Onze kastenbouwer engineert en monteert ook het paneel in de verdeelkast. Door deze werkzaamheden in één hand te houden, is de kans op fouten het kleinst. De paneelbouw wordt daarnaast in 3D uitgevoerd. Daarom zijn de faalkosten in het ontwerp en engineering uitgesloten. Vanwege het driedimensionale model is de configuratie van de componenten dan makkelijk aan te passen in de kastenbouw. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Op zoek naar totale kastenbouw oplossing?

Wilt u de kastenbouw volledig uitbesteden? Wij van VTS kunnen onze opdrachtgevers -projectinstallateurs of ook bedrijven- totaal ontzorgen. Naast de uitvoerende taken kan onze kastenbouwer het project volledig begeleiden. Van intakegesprek tot en met oplevering en nazorg van de kastenbouw. Wij staan graag voor u klaar.

kastenbouw 7

Met welk kastenbouw vraagstuk kunnen wij u helpen?

Voor vragen over onze mogelijkheden of advies over kastenbouw op maat kunt u vrijblijvend telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. U mag ook het onderstaande formulier invullen dan nemen wij z.s.m. contact met u op!