“VTS IS GEEN
GEWOON BEDRIJF”
– OVER VTS

WAAROM VTS?

Energieverdeler 2

VTS Technical Group is geen gewoon technisch bedrijf. We leveren een one-stop-shop-oplossing, een krachtig totaalconcept rondom uw continuïteit en machinepark. In eigen huis, bij uw bedrijf of op locatie. Van het oplossen van een storing, tijdelijk technisch of engineering support tot het uitbesteden van de ontwikkeling van een machinemodule. De kans is klein dat wij geen oplossing voor uw vraag hebben.

Technisch totaalpakket

Ondersteuning van uw eigen technische dienst, het bedrijfsklaar maken van uw machines, het ontwikkelen van een aandrijfsysteem, voor elk project zetten wij de juiste vakmensen in. Met onze mechanische en elektrotechnische specialisten en software engineers kunnen we werken aan deel- en integrale vraagstukken. Met maximaal resultaat voor uw bedrijf en één vast aanspreekpunt. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

VTS Supervisie en projectleiding 2
VTS Project Support

De beste mensen!

Onze kracht zit in onze medewerkers. Wij gaan in zee met de beste mensen. Hiermee leveren we voorsprong, innovatie, continuïteit en hoogwaardige technische oplossingen voor klanten. De beste in techniek en een goede werkgever zijn voor onze medewerkers in een jonge, platte organisatie. Dat wil VTS Technical Group zijn. Sinds de oprichting in 2010 zijn we hard gegroeid en blijven we groeien.

Vernieuwen

Onze technici zijn met hun capaciteiten op diverse terreinen, in verschillende branches en voor grote en kleine projecten inzetbaar. We zijn een bedrijf dat goed voor medewerkers zorgt. Door hen te waarderen, stimuleren en laten groeien. Onze medewerkers werken met volle enthousiasme in een uitdagende werkomgeving aan diverse projecten en overtreffen verwachtingen. Zij werken met één doel: samen met klanten excelleren.

THF_VTS-doetinchem

Martijn Vlasblom is in 2012 als ZZper begonnen als Vlasblom Technische Service. 

Als ZZP’er ondersteunde Martijn technische diensten op urenbasis.

In 2016 is VTS gegroeid naar drie medewerkers en zijn er twee partners bij gekomen.

Om de snel toenemende vraag bij te kunnen houden wordt er een nieuwe structuur opgezet, de huidige, onder de VTS Technical Group.

In 2017 wordt de tak Industriële automatisering toegevoegd aan de VTS Technical Group.

VTS Group groeit blijft snel groeien en daarom wij verhuisden wij in 2018 naar ons huidige en veel grotere pand.

In 2019 werken er meer dan 30 top professionals met veel toewijding aan projecten en bij klanten van VTS Group.

In januari 2019 wordt de tak Aandrijftechniek toegevoegd aan de VTS Technical Group.

null

Support Services

null

Technical Projects

null

Werken bij VTS Group

Over VTS Group

Over VTS Group

Nieuws en artikelen VTS Technical Group

Nieuws & artikelen

Contact pagina VTS Technical Group

Contact pagina

LAATSTE NIEUWS