INDUSTRIËLE 
AUTOMATISERING

Concept nodig voor industriële automatisering?

VTS Technical Group heeft alle disciplines in huis. Profiteer daarom van onze kennis in de industrie en van industriële automatisering.

Industriële automatisering 2

Automatisering voor bedrijven in de industrie

Wij krijgen steeds meer aanvragen van industriële bedrijven voor industriële automatisering. Uit het oogpunt van kosten of efficiency. Of omdat u de productiecapaciteit wilt verhogen? Ook het voldoen aan strengere normering is vaak een motivatie.

Maar welke keuzes maakt u dan qua investeringen? Hebt u behoefte aan een totaalconcept? Dankzij onze multifunctionele werkwijze maken wij dan graag een compleet plan van aanpak voor uw automatisering.

Wilt u één aanspreekpunt voor al uw automatisering?

De projectleiders van VTS Technical Group analyseren welke processen voor de automatisering in aanmerking komen. Is hierbij een andere softwarebesturing van een machine/installatie bijvoorbeeld wenselijk? Of leveren andere componenten in het besturing -en schakelpaneel toch meer rendement op? Wij hebben daarvoor dan alle disciplines in huis. Denkt u hierbij aan engineering, uitvoering, service en ook projectleiding. U hebt daardoor dus altijd één aanspreekpunt, dit maakt het voor u een stuk gemakkelijker om het project aan te gaan.

Brede kennis van zowel industrie als de industriële automatisering

Het uitgangspunt is altijd uw productie doelstelling. En wat financieel en ook organisatorisch haalbaar is. Daarbij is de kennis van het productieproces van de klant essentieel. Waar nodig passen we dan onze expertise en instrumenten toe vanuit een andere branche in de procesindustrie. Wat dat betreft profiteert u dan van onze brede kennis en ervaring met industriële automatisering. Wilt u meer weten over onze brede kennis in de industrie? Neem dan gerust contact met ons op.

Industriële automatisering 3
industriële automatisering 4

Machineveiligheid

De ontwerpeisen voor het veilig functioneren van machines zijn aangescherpt in de wet -en regelgeving. Daarom moet VTS Technical Group aantonen dat de door haar ontworpen besturingstechniek voldoet aan de eisen.

Vanuit dat oogpunt voert onze TUV gecertificeerde specialist machineveiligheid dan een risico analyse uit bij uw machine of proces. Na het ontwerp en de realisatie voeren wij de nodige validaties uit. Om de kwaliteit van de industriële automatisering dan te waarborgen maken wij gebruik van het zogeheten V-model.

Gaat u ook voor smart industry?

Dankzij automatisering en communicerende machines en installaties wordt de industrie steeds slimmer. Het voordeel daarvan? Daardoor kunt u dan efficiënter produceren. Tegen een hoge(re) kwaliteit en dezelfde -of zelfs lagere- kosten.

In het algemeen ontkomen productiebedrijven niet aan industriële automatisering. Waarom is dat het geval? Omdat u ook steeds moeilijker aan personeel komt. Bovendien mag het productieproces ook niet stil komen te liggen. Bijvoorbeeld door mechanische storingen of defecten. Dat kost teveel geld en ook veel tijd. Daarom moet u dan verzekerd zijn van een betrouwbare technische partner. Een partner die dan graag op een hoog niveau meedenkt in de automatisering van uw machines en processen. Die partner is VTS Technical Group.

VTS Aandrijftechniek

Maatwerk en kennis voor industriële automatisering

Onze concepten onderscheiden zich door maatwerk en kennis van uw productieproces. Daardoor maken we voor u de juiste keuzes. Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over industriële automatisering.