WATER TECHNOLOGY – VTS Group

Uw totaalpartner bij het realiseren van uw gemaal of pompinstallatie

VTS Water Technology is de specialist in het bouwen, renoveren en onderhouden van uw pompen, (mini)gemalen, drukriool en vacuüminstallaties. Wij hebben binnen onze VTS Group vakmensen in dienst die als totaalpartner in uw projecten kunnen fungeren.

watertechnology 4

VTS Water Technology: uw visie is ons project

Met uw visie als vertrekpunt gaan wij voor u aan de slag. We doen niet alleen de engineering van uw pompinstallatie of gemaal, maar nemen ook de projectleiding en het omgevingsmanagement voor onze rekening. Wijkt uw visie af van de standaard oplossingen, dan kunnen wij dankzij onze brede kennis en expertise een passend alternatief bieden. We zijn volledig merkonafhankelijk en kunnen goed inspelen om uw vraag.

Techniek als oplossing

De uitdagingen op het gebied van onze waterhuishouding worden steeds groter en diverser. Wij geloven dat we met techniek voor een deel kunnen voorzien in oplossingen. VTS Water Technology kan u helpen om uw idee over een gemaal of pompinstallatie concreet uit te werken en het handen en voeten te geven. Daag ons uit om de problemen van morgen met techniek op te lossen.

Engineering: de basis voor uw pompinstallatie

Alles staat of valt met een goede basis. Dit betekent dat we vanuit uw visie op het eindresultaat aan de slag gaan met de engineering. Met behulp van diverse simulatie- en tekenpakketten kunnen wij u een volledig inzicht geven in de werking van het eindproduct. In dit proces vinden we het erg belangrijk dat we met u als opdrachtgever kijken naar de beste oplossing. Werken met onze eigen engineers zorgt voor korte lijnen en snelle communicatie. Specialisten op het gebied van W-engineering, E-engineering, software en hydraulische berekeningen kunnen u het volledige plaatje presenteren.

Omgevingsmanagement en communicatie

De uitvoering is veelal in de openbare ruimte. We streven ernaar de overlast zo veel mogelijk te beperken en de communicatie met de omgeving optimaal te houden. Of het nu gaat om de renovatie van een groot gemaal of een minigemaal, er zijn altijd belangen van derden waar rekening mee moet worden gehouden. Onze ervaring is dat duidelijke communicatie de basis is van een soepele uitvoering zonder klachten en onnodige overlast. Samen kiezen we hiervoor de juiste kanalen; van informatieavonden tot brieven en van een eigen website tot een Facebookpagina.

Op zoek naar een oplossing op maat?

watertechnology 5
water technology 3

Uitvoering en veiligheid

Voor de daadwerkelijke uitvoering werken we met vakmensen en betrouwbare partners. Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook op het gebied van veiligheid zijn wij specialisten. We werken veelal in risicovolle omgevingen. Werken in een besloten ruimte, langs de weg, in riolen en aan elektrotechnische installaties zijn hier voorbeelden van. Veel risico’s zijn in te perken door een goede projectvoorbereiding en door goede instructies/opleidingen. Daarnaast maken we gebruik van standaard materiaal, zodat we bij een defect snel kunnen schakelen.

VTS Water Technology: onderhoud op maat

Ook voor onderhoud en service aan uw installatie is VTS Water Technology een goede en betrouwbare partner. We denken graag met u mee als het gaat om verbetervoorstellen, maar ook in de daadwerkelijke uitvoering. Voor de inrichting van uw onderhoud kunnen we diverse maatwerk oplossingen aanbieden.

VTS: betrouwbaar, transparant en onafhankelijk

Als u de volledige regie wilt houden kunt u bij ons (tijdelijk) monteurscapaciteit inhuren. Wij kunnen ook vanuit uw onderhoudsfilosofie de volledige regie op ons nemen. We werken met diverse onderhoudsmanagement systemen en zijn hierin volledig onafhankelijk. Ons doel is om een betrouwbare en transparante partner te zijn in het hele proces en ook wat betreft het onderhoud aan uw pompinstallatie uw visie te realiseren. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact met ons op!