Per 1 januari 2019 heeft VTS Technical Group haar dienstverlening uitgebreid en is Jarno Bijenhof van Bijenhof Techniek toegevoegd aan het team. Hij richt zich op de nieuwe dienst VTS Aandrijftechniek. Hiermee biedt het bedrijf support op het gebied van aandrijftechniek en realiseert het aandrijfsystemen voor de industrie. Een volgende stap in de visie van de technisch totaalpartner. 

Jarno Bijenhof is geen onbekende voor VTS Technical Group. Met zijn specifieke kennis van aandrijftechniek werkte hij het afgelopen jaar regelmatig voor het Doetinchemse bedrijf. “Als zelfstandig ondernemer liep ik tegen mijn eigen grenzen aan als het gaat om mankracht en faciliteiten. Bij VTS kan ik beschikken over technische collega’s en over een totaalpakket aan diensten. Zo kan ik snel schakelen met opdrachtgevers. Door de laagdrempelige cultuur en de mentaliteit van aanpakken verloopt de samenwerking vanaf dag één zeer prettig. Ik voel mij er echt thuis. VTS heeft bovendien groeiambities met de aandrijftechniekdivisie. Dat biedt voor mij zeker mogelijkheden als mede-eigenaar van VTS Aandrijftechniek!”

Totaalpakket voor industrie

VTS Aandrijftechniek levert klantspecifieke totaaloplossingen in de industriële aandrijftechniek met hoogwaardige producten, technisch support en maatwerk engineering, ontwikkeling en levering van complete aandrijfsystemen. “We zorgen voor het optimaliseren, continueren en realiseren van processen bij klanten”, vertelt Nick Snippe, mede-eigenaar van VTS Technical Group. “Met de toetreding van Jarno tot de groep bieden we opdrachtgevers een totaalpakket. We zijn met het  support op het gebied van aandrijftechniek in de gelegenheid om zowel op mechanisch, elektrisch en softwaregebied industriële ondernemers te ondersteunen. Bovendien kunnen we compleet samengestelde machinemodules ontwikkelen inclusief de engineering en besturing. In eigen huis of op locatie. Deze combinatie maakt VTS Technical Group uniek in de markt. We zijn ervan overtuigd dat Jarno binnen VTS Technical Group van grote waarde is en tegelijk ook een geweldig nieuw groeiperspectief aan ons team geeft.”