In samenwerking met Copal Handling Systems heeft de VTS Technical Group bijgedragen aan een succesvol project op locatie. Door de sterke groei van Copal Handling Systems is er behoefte aan kwalitatief hoogstaande technische support. De VTS Technical Group heeft hier een grote bijdrage kunnen leveren door de inzet van allround technische specialisten. 

Copal Handling Systems ontwikkelt en produceert containerstrip- en palletiseersystemen. Met deze unieke en innovatieve systemen is het mogelijk om zeecontainers met los geladen dozen of (zware) jute zakken zonder enige fysieke belasting volautomatisch te lossen. De lading wordt daarbij desgewenst direct gepalletiseerd of getransporteerd voor opslag, waarbij de Copal-systemen gekoppeld kunnen worden aan ieder Warehouse Management Systeem. 

Indien er binnen uw organisatie behoefte is aan kwalitatief technische ondersteuning op locatie, het uitvoeren van (deel)projecten zowel mechanisch als elektrisch, neem dan contact op via sales@vts-support.nl of bel met 0314-842939. De VTS Technical Group heeft tevens capaciteit en ruimte om uw (deel) project in onze eigen uitgeruste werkplaats te volbrengen.