Per 1 oktober 2018 versterkt Bastiaan Tiecken het management van VTS Technical Group in Doetinchem. De benoeming van Tiecken als commercieel directeur sluit aan bij de groeifase waarin het bedrijf zich bevindt. Tiecken is verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling en marketing van de technisch totaalpartner voor industriële bedrijven.

Bastiaan Tiecken heeft de afgelopen 21 jaar commerciële functies bekleed bij de Hollandse Telecommunicatie Maatschappij en bij Van Egmond Group. “Hij brengt veel kennis en ervaring mee en is een waardevolle toevoeging voor ons bedrijf”, vertelt mede-eigenaar Nick Snippe van VTS Technical Group. “Tijdens de gesprekken werd al snel duidelijk dat Bastiaan uitstekend past in onze visie voor de toekomst. Door de snelle ontwikkeling van VTS Technical Group hebben we behoefte aan iemand die zich op directieniveau gaat bezighouden met het versterken van onze marktpositie. Ik ben ervan overtuigd dat hij een zeer goede bijdrage kan leveren.”

Geen gespreid bedje

“Ik kom niet in een gespreid bedje, maar bij een jong, snelgroeiend bedrijf met ongelofelijk veel ambitie en potentie”, zo licht Bastiaan zijn overstap toe. “Dat biedt mij veel uitdagingen. Ik zet mijn ervaring graag in om VTS Technical Group naar een hoger plan te tillen. Toen ik de eigenaren ontmoette was er direct een klik. Als commercieel directeur ga ik aan de slag met de marktkansen, met het vergroten van de naamsbekendheid en het uitdragen van de toegevoegde waarde van de groep als one-stop-shop voor de industrie. Ik kijk uit naar de kennismaking met klanten en de samenwerking met mijn nieuwe collega’s.”

Over VTS Technical Group

VTS Technical Group is een Achterhoekse totaalpartner voor de industrie. Opgericht in 2008 en inmiddels uitgegroeid tot één adres voor elk mechanisch, elektrotechnisch en/of softwarevraagstuk. De technische diensten van VTS Technical Group zijn afzonderlijk en in combinatie af te nemen. De technisch specialist heeft de mensen, kennis en ruimte voor elk project, van het leveren van tijdelijke service en onderhoud tot de engineering,de besturing en het onderhoud van componenten, de bouw van complete machines op locatie of in de werkplaats tot en met het uitvoeren van complete projecten.

Menu